Biznis Liga na Makedonija

Македонија, Скопје

Инфо

БИЗНИС-ЛИГА претставува натпреварување во мал фудбал на екипи составени од вработените во компаниите од Република Македонија, што е одлична можност за забава спорт и рекреација на вработените. Здружението на граѓани за забава, спорт и рекреација “Пчела точка ком” е организатор на натпреварите на аматерската БИЗНИС-ЛИГА во мал фудбал.www.biznisliga.org Ќе известува за БИЗНИС-ЛИГАТА во мал фудбал и за најважните збиднувања во спортот во Македонија и на светско ниво. За подетални информации:е_mail: [email protected] Тел. Младен Ѓуроски +389 (70) 278 653; +389 (78) 278 653 Проект менаџер Филип Николовски +389 (70) 229 799; +389 (78) 242 222

Контакт

www.biznisliga.org

Локација

Фотографии

Објави