NO LIMIT TRAVEL

Македонија, Скопје

Инфо

телефон: 02/61 50 848 моб: 078 200 436 е-маил: [email protected] веб страна: www.nolimit.mk

Контакт

[email protected]

078 200 436

www.nolimit.mk

Локација

Фотографии

Објави

Комерцијален текст

Рафтинг на Тара

Сезоната за рафтинг на Тара е започната! Ова е вистински период за сите оние кои сакаат адреналински рафтинг затоа што водостојот на реката е највисок, а со тоа и возбудата е најголема. 

Комерцијален текст

Скијање во Италија – Март 2014

Помеѓу највисоките врвови на Централните и Источните Алпи, Вал ди Соле е една од најголемите долини која изобилува со врнежи од снег. Вал ди Соле претставува најголемиот скијачки регион во западниот дел од Трентино...

СКИЈАЊЕ ВО ИТАЛИЈА

ВАЛ ДИ СОЛЕ

Погледнете го видеото за Вал Ди Соле, вистински рај за скијачи!

Скијање во Италија

Скијање во Италија (Вал ди Соле) Јануари 2014

СНЕЖЕН СВЕТ... СКИ ПАТЕКИ ВО ДОЛЖИНА ОД 270 КМ И 97 СКИ ЛИФТОВИ

Благодарение на уникатната географска положба помеѓу највисоките врвови на Централните и Источните Алпи, Вал ди Соле е една од најголемите долини која...