Zdruzenie za zashita na zivotna sredina Terra Floria

Македонија, Скопје

Инфо

Здружението за заштита на животната средина Terra Floria е невладина организација чија визија е максимално искористување наприродните ресурси на Македонија за коегсистирање со природата наместо нејзино уништување.

Контакт

elena.nikolovska@terrafloria.org

Локација

Фотографии

Објави

Покана за учество во Скопје ВегеФест 2013 ФотоНатпревар

По повод првиот фестивал за веганска храна во Македонија, Скопје ВегеФест 2013, ги покануваме сите фотографи-аматери да учествуваат во ФотоНатпреварот, а со тоа и да добијат шанса за учество на изложбата на фотографии на...