Gelita Makedonija-Helios Medikal

Македонија, Скопје

Инфо

За прв пат во Македонија,течен колаген. Хидролизиран колаген, пред се за регенерација на рскавица/единствен во светот со патент за регенерација на рскавиците. Како изолиран најчист протеин со целиот аминокиселински состав и посебно со пролин и глицин (кои не се наоѓаат во други медицински компоненти) го прави идеален за употреба на сите што се бават со спорт вклопувајќи ги регенерацијата и опоравок на зглобовите но и висококвалитетна протеинска храна.Исто така позната е неговата улога и во сузбивање на брчките на лицето,во медицинската и естетската козметологија бидејќи секоја брчка всушност е недостаток на колаген. Нарачајте на тел. - 075 716 811 || 070 865 516 || 075 782 814e-mail - [email protected]

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Користникот нема објави