Sportsko Kacuvacki Stadion KARPOS

Македонија, Скопје

Инфо

Спортско Качувачки Стадион КАРПОШ можност за сите со авантуристички дух и адреналинск глад да го искусат овој модерен и возбудлив спорт. работно време на стадионот понеделник -петок 17.30-22.30 *работното време важи до 1ви ноември 2013

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Користникот нема објави