Инфо

Триумф над мрзеливоста е наша секојдневна рутина.Ние сме насочени кон усовршување на нашите тела и умови.Ти треба да одлучиш дали сакаш да ни се придружиш.Затоа што кога ќе се искачиш на врвот, можеш да направиш две работи:Да си честиташ што успеа,илида почнеш да го бараш наредниот повисок врв.Ако им припаѓаш на вторите, постои место за тебе.Совршена комбинација на телото, умот и духот,исткаена преку секојдневни вежбиза цврсто тело, прецизен ум и нескршлив дух.Пилатес. Фитнес. Јога.Јасна. Кате. Димитар.Добредојде во Тринити

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Тимот на Тринити ви посакува прекрасно лето

Има денови кои се создадени за вежбање, и има денови кои се создадени за уживање. Некои се како измислени за дружење, а некои за добро потење. Има денови исполнети со енергија и ентузијазам, и денови наменети...

Мотивирај се со Тринити

Постои ли совршено место за вежбање? Постои ли вистинско време за вежбање? Кога ќе почнеш? Денес? Утре? Зарем толку немаш слободно време? Бидејќи на крајот, сѐ се сведува на едноставен избор. Изборот да бидеш...

Кога пилатесот ќе се заљуби во фитнесот на шипка

Кога пилатесот ќе се заљуби во фитнесот на шипка Телото открива нова димензија на постоењето Срцето почнува немирно да чука Возбудата достигнува нови височини Сонот станува опсесија Се буди убавицата во ѕверот Твојот свет се врти наопаку Зато биди самоуверена, секси,...

Живеј го животот вертикално

Уште на првиот допир знаеш. Чувството кое ти влегува под кожа и во истиот момент ти го обзема целото тело, го прави поцврсто, вретенесто, ти дава енергија и желба да го правиш ова секој ден, без...

365 дена Тринити

Година дена среќа, радост, гордост, исполнетост, љубов, смеа, пријателство, дружење, година дена постоење на Тринити.

Разбудете се со насмевка

Затоа што постојано сме први, Затоа што сме полни со позитивна енергија, Затоа што сонцето ни дава сила Да се дружиме, да се сакаме, да се смееме и да вежбаме, Затоа што никогаш не...