Plivacki klub Delfina 2012

Македонија, Охрид

Инфо

Plivacka skola Delfina 2012 e formirana za obuka i usovrsuvanje na plivacki vestini. Momentalno vo klubot clenuvaat nad 300 deca na vozrast od 4 do 18 godini. Delfina 2012 se stremi kon postignuvanje na novi drzavni rekordi i pobedi na plivackite maratoni.Телефон за контакт: 076 231 553 (проф. Соња Думбалова - Делова)

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Пливаат дечињата на Делфина

Околу 300 дечиња од Охрид доаѓаат на часови по пливање во пливачкиот клуб Делфина 2012. Тие освен што се разладуваат и уживаат во водата, учат и ги усовршуваат техниките на пливање кои што во...