Инфо

Нуркачки центар и академија за рекреативно и техничко нуркање. Направете си го животот поинтересен и повозбудлив, откријте ги тајните на подводниот свет. Kонтакт: Даниел А. Сертифициран Нуркачки Инструктор [email protected]

Контакт

[email protected]

070260617

Локација

Фотографии

Објави

Експедиција Армада 2017 во Матка Врело

Кристоф Старнавски заедно со македонските спелеонуркачи достигнаа нов рекорд во пештерата Матка Врело со длабочина од 240м, и открија нови простории и канали.

Нуркачите ја продолжуваат експедицијата на езерото Матка

Нуркачите од спелео- нуркачкиот клуб „Врело" и од нуркачкиот клуб „Акватек" ја продолжија својата подводна експедиција во водите на езерото Матка, каде пред еден месец пронајдоа остатоци за кои се верува дека се темели...