Iva Sliva

Македонија, Скопје

Инфо

Adventure collector, nature addicted and animal lover.Heavenly moments: snowboarding, surfing, kitting, biking, time spent with my dogs, travelling and ice-cream :j

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Ви фали уште една „даска” – зачекорете во воденото

Да преминеме од традиционалните тренинзи и да се предизвикаме во други дисциплини... Сурфање! Андреналински возбудлив спорт, забава и лизгање на вода, но истовремено и предизвик дали сте доволно спремни да уживате во целост.

Предизвикај се и сурфај

Сакате нешто поразлично и ново за време на вашиот одмор и се одлучивте за сурфање? Одлично! Спремете се за нова димензија и различен "life style". Забава и задоволство кои не се купуваат, туку со...