Paragliding Club Vertigo

Македонија, Скопје

Инфо

Adventure NEVER Stops! If You are on a quest for more excitement, fun, extreme pleasure or simply something more. And You are prepared to walk the path not many passed. Where the sky is no limit, reality exceeds the dreams, achievement surpasses the expectations, where love, fun, happiness and friendship are not strange words You will find Vertigo. Experienced enough to teach but more eager to learn. Open for everyone that wants to feel the taste of good flying, extreme fun and good friendship.We offer:Paragliding School, Paragliding Tandem Flights, Paragliding Trips, Paragliding Free Flying..... FB page: http://www.facebook.com/pgvertigo Phone: 075 281 090 Email: [email protected] Website: http://www.vertigo.org.mk

Контакт

[email protected]

075 281 090

www.vertigo.org.mk

Локација

Фотографии

Објави

Двајца македонски авантуристи во прв обид да пловат околу светот

Македонија нема море, но затоа има амбициозни морнари. Александар Ѓорѓевиќ и Димитар Шкордовски се македонските кандидати кои се обидуваат да се приклучат на престижната и најбруталната прекуокеанска трка Volvo Ocean Race.

Авантурата никогаш не престанува

Доаѓате накај Охрид и сакате да го погледнете од еден поинаков агол, на пример од птичја перспектива? Авантура која ќе ве остави со  вивидни впечатоци што ќе ги памтите уште долго време... и ќе...