Ride.MK - Cycling in Macedonia

Македонија, Скопје

Инфо

Ride.MK - Cycling in Macedonia INDULGE YOURSELVES WITH AN UNFORGETTABLE HOLIDAY IN THE MAGICAL MACEDONIAN MOUNTAINS. WONDERFUL SCENERY, OLD VILLAGES, SPLENDID WINES & DELICIOUS CUISINE, HOURS OF FUN. EVERY DAY.

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Херои!

Да можев, би им ги дала очиве за да видат каде успеаа да се искачат...

Discover Macedonia - Inaugural Bike & Hike Tour 2015

Низ Македонија на велосипед

Првата група на американски туристи кои уживаа во убавините и можностите за активен туризам кои ги нуди нашата земја. После промотивната статија објавена на Њујорк Тајмс...

Кога ќе ти се заклати мостот кај Шишево

Крстарејќи ја Македонија во една од нашите МТБ тури, овојпат со Словенци на кои ова им е второ доаѓање во Македонија, се поминаа многу убави предели, Осогово, Берово, Мариово, Кожув, каде на една од...

6 дневна тура низ Македонија

Еве уште едно видео од нашите тури низ Македонија со група од Израел. Се посетија доста интересни места меѓу кој Пелистер, Дихово, Трпејца, Селце, Охрид, Галичица, Попова Шапка и многу други.

8 дневна тура низ Македонија

Видеото е шорт приказ на тоа што се случуваше на една од нашите тури низ Македонија. Се возеше, пешачеше и уживаше на Попова Шапка, Маврово, Јабланица, Галичица, Мариово, Пелистер и на многу други места....