"Zlatnite" - mk Outdoor Fit

Македонија, Скопје

Инфо

Главен тренер: Златко Јанакиевски тел. 078 27 96 06 (Head Coach: Zlatko Janakievski)Тренери: Марија Јанакиевска тел. 071 22 32 80 Милош Милошевски тел. 070 63 67 12 Програмите на спортското рекреирање на отворено овозможуваат врвно мускулно тонирање, согорување на телесни масти и значително подобрување на кондицијата. Преку нив ќе ја зголемите вашата сила, брзина и флексибилност, ќе го подобрите кардио-васкуларното и општото здравје.Овде, во годините наназад, со редовност и дисциплина, стотици практикувачи на спортска рекреација на отворено станале посилни, побрзи, поздрави. Независно од возраста, професијата и претходното спортско-рекреативно искуство, низ лично за вас изработена програма под професионална супервизија и доволна количина на забава – можете да добиете спортски, здрав изглед.website: http://www.mk-outdoorfit.comfb page: http://www.facebook.com/kejgrupa.zlate

Контакт

marija.janakievska@gmail.com

Локација

Фотографии

Објави

Златната треска на кејот на Вардар

Во хаосот кој го предизвикува модерното живеење, сите оние обврски кои во суштина ни станаа секојдневие, ние со нашата упорност и посветеност сепак пронајдовме час-два да ги одвоиме за себе, и за сопственото здравје....