Akademija za Samoodbrana

Македонија, Скопје

Инфо

Академија за Самоодбрана е спортско здружение кое нуди обука односно ментален и психофизички тренинг за одбрана од физички напад (self-defense) за возрасни од двата пола, самоодбрана и фитнес за жени и деца, комплетен кардио и фитнес тренинг за жени, методи за подобрување на здравјето и едукација за правилна и здрава исхрана. Тренинзите се одржуваат два до три пати неделно во климатизирани простории и во понуда се следните програми: - Self-Defense - Самоодбрана (14-17 год и возрасни)- SDFX - фитнес, слабеење и самоодбрана за жени (14-17 год и возрасни) - Самоодбрана и фитнес за деца (6-13 год) - Семинари по самоодбрана за возрасни, жени и деца Телефон: 078 601 215 E-mail: [email protected] Веб страница: http://www.samoodbrana.mk ФБ страница: https://www.facebook.com/AkademijaZaSamoodbranaSDFX ФБ страница: https://www.facebook.com/SelfdefenseFitnessMK

Контакт

[email protected]

078 601 215

www.samoodbrana.mk

Локација

Фотографии

Објави