The Strongest - Centar

Македонија, Скопје

Инфо

Џит Кун До Клубот „Д стронгест Центар“ се наога на само 50м од влезот на гимназијата Корчагин, веднаш до хотелот Премиер во центарот на Скопје. Клубот е создаден 2009та година под водство на Бојан Попоски и Аце Брсакоски и во моментов брои околу 40 активни членови. Џит Кун До - то претставува филозофија на борба, концепт составен од повеќе вештини адаптиран за улична борба, борба без правила, масивен напад, борба со оружје и сл. Татко на оваа вештина е легендарниот Брус Ли кој покрај неговата базична вештина Винг Чунг во својот концепт внесува техники и од Бокс, Кик Бокс, Џиу Џитцу, Борење, Филипино Кали и сл.Во нашата сала покрај главната Џит Кун До група има и посебни групи за ММА-мешани боречки вештини, БЏЏ-бразилско џиу џитцу, како и Кик-Фит Аеробик и курс за самоодбрана за девојки. Контакт : 070/919521 и 070/426542 e-mail: [email protected]

Контакт

[email protected]

070/919521\

Локација

Фотографии

Објави