Mix Aerobik - Extreme

Македонија, Скопје

Инфо

Информации може да најдете на: www.aerobik.webs.com и на www.maktrening.com , а можете да се пријавите на e-mail: [email protected] fb page: mix aerobik-skopje https://www.facebook.com/pages/Mix-Aerobik-Skopje/139755876077364

Контакт

www.aerobik.webs.com

Локација

Фотографии

Објави

Интензивен Микс аеробик со Елена Бубало

Високо интензивно, одлично измиксано, аеробно до плафон и секогаш со позитивна енергија за време на нашите часови. Погледнете на кусо како се одвиваат интензивните 60 минути во Микс Аеробик - Екстрим, тука водени од...