Outdoor.mk

Македонија, Скопје

Инфо

Авантурите започнуваат со нас! На едно место, ве покануваме сите заедно да градиме вистински центар за сите вљубеници во спортовите во природа. Во периодот кој следува ќе ви ги претставиме брендовите кои ќе бидат наши партнери во следните авантури и кои со нашето искуство, искрено ви ги препорачуваме, а исто така и дел од нивната програма која набрзо ќе ни биде на располагање. Outdoor.mk покрај продажба често ќе организира и презентации, планинарски тури, тури за планински и друмски велосипедизам, искачувања на карпа и други активности.Ако ја сакате природата и сите активности на кои можеме да им се радуваме во неа, Outdoor.mk е вашиот вистински избор!

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Користникот нема објави