Pole People Skopje

Македонија, Скопје

Инфо

Pole People Skopje - Часови по Pole Fitness (Фитнес со користење на вертикална шипка како главен реквизит) - Се вежба на професионални хромирани шипки со пречник 45mm и 50mm и можност за подесување на шипките на "static" и "spinning mode". (XPert 45mm и XPert 50mm од светски познатиот бренд XPole - лидери во производството на шипки за вежбање). - Секоја девојка вежба на посебна шипка. Бројот на девојки во еден термин е ограничен, со што на секоја девојка и се пристапува индивидуално. - Тренингот трае 60 минути, вклучува загревање, кардио, вежби за јачина, вежби на шипка (вртења и фигури) и истегнување.

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Совет плус од Pole People Скопје

Зоната на комфор завршува на шипка

На почетокот се задоволувате со школските вртења, качувања и фигури, но потоа сакате барем еден инверт, кој личи невозможно. Барем еднаш да се превртите наопачки, не мора повеќе, само еднаш да направите и топ...