Sportski Centar Boris Trajkovski

Македонија, Скопје

Инфо

Phone: (+389) 02 308 9661 Website: http://www.scboristrajkovski.gov.mk Working Hours: Monday - Sunday, 10:00 - 24:00 Parking: Car park fb page: https://www.facebook.com/SportskiCentarBorisTrajkovski

Контакт

[email protected]

02 308 9661

www.scboristrajkovski.gov.mk

Локација

Фотографии

Објави

СЦ „Борис Трајковски“

Тренинг по хокеј на мраз

Mожеме слободно да се пофалиме дека хокејот како спорт, кој што на нашите простори беше замрен речиси триесет години, на голема врата се врати во семејството екипни спортови во Република Македонија. Младите љубители на...

Клуб за уметничко лизгање во СЦ „Борис Трајковски“

Научете уметничко лизгање на вистински мраз

Можеби заостануваме во овој елегантен и грациозен спорт, но време е да ја промениме традицијата и да им овозможиме на младите надежи да докажат дека и Македонија има талент за уметничко лизгање.