Инфо

ЗНАЕТЕ ЛИ ЗОШТО ВЕЖБАЊЕТО Е ДОБРО ЗА ВАС Вежбањето ви овозможува: * Контрола на телесната тежина * Зголемување на мускулната маса * Зголемување на цврстината на коските * Подобра подвижност на зглобовите * Подобра рамнотежа и кординација * Смалување на стресот * Подобро спиење * Ја зголемува самодовербата * Го потикнува хормонот на раст VAS FITNESS CLUB FIT

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Користникот нема објави