Fudbalska Akademija Pandev - 10 Junior - Ohrid

Македонија, Охрид

Инфо

Фудбалска Академија Пандев - 10 Јуниор е фудбалски клуб, кој што произлезе од Фудбалскиот клуб Охрид 10 - јуниор. Правилната и посветена работа на тренерите Благоја Ристески, Наум Јанкулоски, ја препозна Македонскиот Херој, Горан Пандев, и им одаде чест да работат под неговото име. Фудбалска Академија Пандев - 10 Јуниор брои 80 тина деца, во категорија 2001/2002/2003/2004/2005/2006/2007, и работат 1 координатор, 4 Тренери, и 1 тренер на голмани. Фудбалската Академија Пандев - 10 Јуниор се натпреварува во ФФМ Детската фудбалска лига - Југозападен регион, во сите категории. Тренираме на 2 терени и тоа СРЦ Билјанини Извори, и Фудбалско игралише Инекс Горица 2.

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Академија Пандев 10 Јуниор – Охрид победник на турнирот за деца во мал фудбал „Климент Колески“

Охридската екипа Фудбалска Академија Пандев 10 Јуниор  во 2002 година и Работнички од Скопје во 2004 година се победници на првиот турнир за деца во мал фудбал „Климент Колески", што викендов се одржа во...

Детски турнир во мал фудбал „Климент Колески" Охрид

Резултати од првиот ден на турнирот „Климент Колески”

Денеска во Охрид, започна детскиот турнир во мал фудбал „Климент Колески". Во името на организаторот, турнирот го отвори г-н Бранко Ристески кој истакна дека му претставува големо задоволство што со ваква спортска...