' ;

Инфо

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Интер Баку – Моето второ семејство!

Веќе трета сезона сум дел од фудбалскиот клуб Интер Баку (Азербејџан) и ова видео го направив како сведок, каде накратко се прикажани моменти од нашето тимско секојдневие, тренирање, патувања, дружба, натпревари, успеси и чувство...

Донер од скуша за ќеиф на душа

Сакате нешто нестандардно, а вкусно, што можете да го искомбинирате набрзинка и без многу маткање низ кујна. Се што ќе ви е потребно можеби веќе го имате при рака, но најпрво бидете сигурно дека...

Две Tоп вежби за задна ложа

Вашите мускули постојано се обидуваат да воспостават баланс и стабилност на телото додека се движите или спортувате. Затегнатост на одредена мускулна група повеќе од друга може да претставува и обид на телото со дополнителна...

Карго Револуција за правилна Еволуција

Ви текнуе ли на оние старо купуем велосипеди, кои на чичко старо купуем му вршат огромна работа? Да да сигурно ви текнува. Епа тие се масовно ИН, како сладок еко семеен транспортер. 

Кога водата тивко шумоли

Како беше некогаш

Ова е од времето пред Ленс, Фрум и Контадор, кога се возеше на РОГ и Тито чадеше свежа кубанска. Многу повеќе за ова краткометражно дело на Вардар филм тука

Интро во ПИКО светот

Утринска мотивација за мама и тато

Некогаш пред кафето, а понекогаш и пред сонцето, нашите малечки будилници ќе ни го зачнат денот со насмевка, не жалете ни секунда за тоа што ќе станете недоспани, земете постелка, и заедно поминете драгоцени...

Тренинг на ладно / 2005 година

Ѕивра ладно на врв Пелистер (ретро)

Колку што термометарчето измери, -25°C на Пелистер ни беа како препишана мелем авантура, малку зезање, супа задолжително и се помина една интересна вечер. Беше тоа одамна, но сакам да го зачувам како интересно сеќавање....