MTP fudbalska skola

Македонија, Скопје

Инфо

Мtp sport klub: sportuvanje zabava,rekreacija i igranje fudbal. Fudbalsko uculisti od 5-14 godini. Vo rabotata se vkluceni treneri so UEFA licenca. tel kontakt 072 235 636

Контакт

[email protected]

072 235 636

Локација

Фотографии

Објави

Фудбал, тренинг и забава

Ова е еден од редовните тренинзи на нашата школа. Тренинзите се адаптирани според возрасните групи и содржат вежби за координација, технички елементи, вежби за флексибилност и игра(натпреварување).