Nagomy fitness

Македонија, Скопје

Инфо

Mobile Phones 078 217 422 Address Ul. Aleksandar Martulkov br. 2a1000 Skopje, Macedonia Neighborhood Vlae Website www.nagomyfitness.com [email protected] Novi ceni vo Nagomy fitness:od 10-15 casot 3 pati nedelno-1,000 denari od 10-15 casot 6 pati nedelno-1,200 denari od 10-22 casot 3 pati nedelno-1,300 denari od 10-22 casot 6 pati nedelno-1,700 denari НАГОМИ ФИТНЕС се наоѓа до кружниот тек во населба Хром (општина Ѓорче Петров)Работно време од 10.00-22.00 часот секој ден освен недела

Контакт

[email protected]

078 217 422

www.nagomyfitness.com

Локација

Фотографии

Објави

Интерен турнир: Сам против себе!

На 21.05.2017 (недела) со почеток во 9 часот се одржа првиот интерен турнир за членовите на Nagomy fitness. Целта на овој турнир беше да се мотивираат самите натпреварувачи да ја поминат границата на комфорната...

Убава домашна манџа на мексикански начин :)

Мммм Мексичко…

Со вака подготвеното јадење наполнете си 1-2 тортиљи или јадете го со ориз како прилог.

Bon apetit!!!

зошто не смееме да го конзумираме?

Мајонезот-крал на лошата исхрана

Сите знаеме дека мајонезот не е здрав, висококалоричен е и масен. Сепак, многумина го сметаат за најдобар прилог во секое јадење.

Колку вода ни е потребно?

Нејзиното височество – ВОДА

Општата препорака е 8 чаши вода дневно. Некои велат дека ви треба повеќе. Но, некои велат пиењето премногу вода може и да ви наштети. Која е вистината и колку вода всушност е доволно?