Fit Camp Skopje

Македонија, Скопје

Инфо

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Зумба и кружен тренинг со Фит Камп

Фит Камп е најзабавниот тренинг за топење на мастите, согорување на калориите  и правилно развивање на телото. Нашето мото е, многу потење, дружење, забава.