Lifestyle Fitness Studio

Македонија, Скопје

Инфо

Лајф Стајл Фитнес Студио се наоѓа на булевар Партизански Одреди и е лесно видливо, на само неколку чекори западно од општина Карпош и Skopje City Mall. Направен со модерен стил и комплетна опрема за рекреативен фитнес и професионално вежбање, имаме за цел да бидеме дел од многубројните фитнес клубови во градот за да им допринесеме за здрав и успешен живот на нашите сограѓaни. Ве покануваме да не посетите и се надеваме дека нашата услуга и квалитет ќе го привлече вашето внимание. Специјална новогодишна акција во Lifestyle Fitness Studio!!! 20 % попуст на претплатата за секој ден за НОВИ ЧЛЕНОВИ20 % попуст на претплатата за секој ден +сауна за НОВИ ЧЛЕНОВИ ПОНУДАТА ВАЖИ ЗА ПРВИТЕ 20 НОВИ ЧЛЕНОВИ!! :) Работното време е од 09:00 до 22:30 Понеделник до Петок, 13:00 до 21:00 во Сабота и 16:00 до 21:00 во Недела. Тел. 075/336 764 HAVE A STYLE, MAKE IT A LIFESTYLE!

Контакт

[email protected]

075/336 764

Локација

Фотографии

Објави