Squash Centre Skopje

Македонија, Скопје

Инфо

СРЦ Кале, помошна сала(влез запад) e-mail: [email protected]

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Skopje February Open Squash Tournament 2015 (SFOS 2015)

Февруарски Отворен Сквош Турнир 2015

Во четврток, на 19-ти февруари, за првпат се одржа „Февруарски Отворен Сквош Турнир " со учество на 20 натпреварувачи.

Божиќен Сквош Отворен Турнир 2014

Во вторник, на 16ти декември, за првпат се одржа „Божиќен Сквош Отворен Турнир" со учество на 19 натпреварувачи. Освен од Македонија, учествуваа и натпреварувачи од САД, Италија, Србија и Романија.

Скопје Летен Отворен Сквош Турнир 2014

Во вторник, на 30ти септември, се одржа вториот „Скопје отворен летен сквош" турнир (SSOS 2014), со право на учество на домашни и на странски натпреварувачи. Турнирот се одржа на терените на Сквош Центар во...

Зимски Отворен Сквош Турнир 2014

Во текот на понеделник и вторник (3-4ти февруари), по вторпат се одржа зимскиот отворен сквош турнир, со право на учество на домашни и на странски натпреварувачи.