Aerobik i Pilates Keti Fit

Македонија, Скопје

Инфо

Спортска сала на гимназија "Никола Карев" Карпош 3 Распоред за аеробик и пилатес во спортската сала на гимназијата "Никола Карев" во Карпош 3: Прва група АЕРОБИК : СРЕДА 19.30 - 20.30 ч. LOW IMPACT AEROBIC ПЕТОК 19.30 - 20.30 ч. HIGH IMPACT AEROBIC НЕДЕЛА 19.00 - 20.00 ч. TAE BO Втора група ПИЛАТЕС : СРЕДА 20.30 - 21.30 ч. PILATES MATПЕТОК 20.30 - 21.30 ч. PILATES BALL НЕДЕЛА 20.00 - 21.00 ч. PILATES SUPER SCULPT [email protected] аеробик и пилатес инструктор: Кети Матеничарска

Контакт

aerobik.com.mk

Локација

Фотографии