Наслов

Викенд едрење на Oхридско од струшките плажи

Викенд настанот на Едриличарскиот клуб ,,Снегар'' од Струга се одржа на 16 и 17 Мај на машката плажа во Струга. Активностите беа составени од едрење на даска  (windsurf), класично едрење (sailing), SUP (stand up paddling)- веслање на даска, едрење на скејтборд (wind skating) и др. Други клубови кои учествуваа се клубот ,,Пеликан'', ,,Развигор 103'', ,,Акватера'' од Скопје.

20 Мај 2015

За авторот