Интервју со Тања Пенева Здравева

Наслов

Тања, природата и планинското трчање

Со желба да дознаеме нешто повеќе за планинското трчање, поконкретно за ултрамаратонските дистанци на планина како една од нејзините омилени активности во природа, се најдовме и поминавме еден ден со Тања Пенева Здравева - член на македонскиот клуб ТРЕКС и долгогодишен љубител на треил трчањето. Откријте нешто повеќе за убавината во овие аутдор активности кои несомнено претставуваат исклучителен предизвик за секого...

14 Декември 2016

За авторот