Наслов

Станување сумо

Приказната за Ōsunaarashi (大砂嵐金太郎), првиот професионален сумо борач кој доаѓа од африканскиот континент и моментално странецот со најголем потенцијал во деликатната јапонска боречка вештина.

24 Април 2014

За авторот