Наслов

Современ пристап кон кошарката - Pro Basketball Training Jakovlevski

Бидејќи една од главните цели на нашиот веб-сајт е промоција на домашни клубови и тренери кои работат на подобрување на спортската заедница во било кој домен, отидовме да се запознаеме со една релативно нова кошаркарска школа која цели кон збогатување на тренажните процеси на нашите млади таленти преку внесување на иновативни и современи пристапи во кошарката. Подоле следи краткото интервју со Ивица Јаковлевски - тренер во школата Pro Basketball Training Jakovlevski од Скопје. 

22 Јули 2016

За авторот