Наслов

Оскар и за овој „Брдмен”

Односно за лондонските среќници кои ја имаат оваа болдер вежбална, оние кои ја работат и овие кои ѝ го снимиле рекламчето. Да ти е мерак само да замислуваш како вежбаш спортско качување и што уште не од рекламчево, а не па да си лондончанец што доаѓа тука неколкупати неделно. 

23 Февруари 2015

За авторот