Наслов

Надал игра вимбџаглдон

По вчерашната елиминација од малку познатиот Ник Киргиос на Вимболдон, ви го пуштаме Рафа како игра Вимбџаглдон. Вимбџаглдон го крстиле она кога со тениски рекет жонглираш топче, ама на страничниот дел од обрачот и нормално не смее да ти падне на тревата. Моментално Рафа Надал го држи рекордот за 2014 година, а Баболат си направиле добра реклама.

02 Јули 2014

За авторот