Банско 2014

Наслов

Македонски кантови на Пирин vol.2

Истата екипа, појачана со еден `борд` и еден нов ученик што годинава `караше` по падините на Пирин во Бугарија. Па еве видео хајлајтс од сончевата недела во Банско и по некоја фотка :)

28 Февруари 2014

За авторот