Наслов

Искрич, СНР, Скопски и Алгасан

Во пресрет на Скопскиот Маратон овој викенд помуабетивме со Искра Јовановска која е една од иницијаторите на неформалната група Скопско Ноќно Трчање која активно работи на промоција и развивање на трчањето во главниот ни град. Ама кај што има трчање, има и Алгасан...  

05 Мај 2016

За авторот