Наслов

Има ли тунелот крај?

Тунел или буре е сурферскиот назив на моментот кога бранот те завива целосно од сите страни, а од тебе зависи дали ќе го извозиш или ќе бидеш поклопен. Конкретниов тунел е снимен некаде во Намибија и како да нема крај. 

17 Јуни 2014

За авторот