Наслов

Докчето

Ок, летото е скоро при крај, а и ние не оти сме сурферска нација, ама ова е јако! Монтажно, мобилно, лепено, сечено пристаниште поставено директно кај што се формираат брановите, од кое директно можеш да се качиш на јавање. 

07 Септември 2017

За авторот