Наслов

Празничен Беровски оф роуд

Банда на две тркала во состав: Саше Николовски, Дамјан Дано, Димитар Албановски и Александар Божиновски (дечкото што ни го даде видеото) офроудираше низ Берово за празничните денови. 

05 Август 2015

За авторот