Наслов

Сексуалната намена на пилатес топката

Ако ви се наоѓа по дома пилатес топка која сте ја купиле и заборавиле да ја натиснете здраво со вежбање, тогаш еве предлог како да се возобнови нејзината употреба, стандардната и нестандардната. 

  

  

Замислете водење љубов, сексање и горење калории на ладново како камин со помош на пилатес топка. Дечкото што напиша прирачник за оваа работа се вика Валасе Риос, фитнес инструктор по потекло од Бразил кој живее и работи во Австралија. Тој доаѓа на идеја да направи прирачник за секс со помош на пилатес топка/и. Топката е позната и под други имиња како Физио или јога топка,  Swiss ball и други слични називи. За нив во една статија пишавме за нивната основна намена.  

ДА ДА, Не е тазе работава, бааги долго е на сцена и прирачникот постои веќе неколку години.

П.С. И сега да не се правиме дека сме знаеле, ај два прста да крене кој пробал? 

Книгата Ви е во онлајн продажба, сајт си има човекот, Пилатес топки во продавница..

30 Јануари 2014

За авторот