Наслов

Трбогазов со Work in motion

Како што најави, Даниел Трбогазов го претстави "WORK IN MOTION" неговото прво промотивно видео кое има за цел да ве мотивира и преку движење да Ви го прикаже динамичниот, брз и современ начин на живот. Во продукција на CleanCut следното видео го очекуваме за две недели..

13 Мај 2015

За авторот