Наслов

Растур во пар

Френк се смета за еден од најдобрите во неговата бранша, а Антонет му е девојка која што започнува да ги следи неговите стапки... под негов режим, двајцата постигнуваат голем успех. Погледнете за што станува збор!

Френк Медрано и Антонет Пачеко се сметаат се најјакиот пар во нивното комјунити, каде воглавно се тренира со своја тежина, правец познат како calisthenics. Исто така, често практикуваат улично вежбање, а по потреба вежбаат и со дополнителни тежини. 

Интензивниот тренинг на овој пар е снимен во Метрофлекс, Лонг бич, Калифорнија. Овој тренинг центар се смета за еден од најдобрите во светот, но не поради фенси справите, туку поради напорната работа, потта и посветеноста што се одвива на ова место.

Тука можете да прочитате интервју со Антонет. 

Подолу можете да го проследите последното видео од Френк. 

12 Август 2013

За авторот