K4T

CPM претставува метод за постоперативен третман при тотални ендопротези на зглобовите но и при други ортопетски зафати како што се реконструкција на лигаменти, реконструкција на тетиви, микрофрактури на зглобна 'рскавица и сл.

Со текот на годините се применуваат се поголем број на електротерапевтски методи при менаџирањето на спортските повреди, а најчести се:

Само 15 минути одвоени за неколку убави вежби за зацврстување на стомачните и на трупот воопшто. Ќе се испотите, ќе го почувствувате, но ќе вреди!

Време е за разголување, а ова е тренингот за топење масти на рацете... 

Не ви треба опрема, само инспирација!

Ќе залади, ќе забели и најчесто тогаш му ја мислите, каде се скиите, каде е бордот, каде е опремата, и на кој падини ќе го надминете минатогодишниот Томба во Вас. Но зимските спортови не се само забава туку и сериозен предизвик за вашето тело. Да не даде господ коленото, лигаментите или во остриот свиок да затреперат нозете и центрифугалната да си го испочитува Њутн....

Facebook