ИЗВЕСТУВАЊЕ

Наслов

Пливачкиот клуб "СТРУГА" врши уписи на нови членови

ПК"СТРУГА" ОД ПОНЕДЕЛНИК 06.07.2015 ГОДИНА ЗАПОЧНУВА СО ПЛИВАЧКА ШКОЛА, И СО РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВИ ЧЛЕНОВИ.
ВО НАРЕДНИТЕ ДВА ДЕНА ,СО ЦЕЛ НАВРЕМЕНО ДА СЕ НАПРАВАТ ГРУПИТЕ, ОД 11 ЧАСОТ ЌЕ СЕ ПОЧНЕ СО РЕГИСТРАЦИЈАТА НА НОВИ ЧЛЕНОВИ.

ОД СРЕДА НА 08.07.2015. ОФИЦИЈАЛНО ЌЕ ЗАПОЧНАТ ТРЕНИНЗИТЕ
За подетални информации контакт на телефоните:

  • 078 402 677 Никола
  • 078 402 667 Ацо
  • 078 894 515 Марино   

ТРЕНЕРИТЕ НА ПК"СТРУГА"

05 Јули 2015

За авторот