Наслов

Ендемичен кенгур од Милвоки

Кевин Банија студент по кинезиологија на универзитетот Висконсин во Милвоки е кросфит типче со пропорции (178см - 80кг) кое ќе ве остави без зборови со својата експлозивност која е прв предуслов за неговиот рекорд од 163,6см во Standing Box Jump. Заклучок: За Кевин оградите не се пречка. 

02 Мај 2013

За авторот