Наслов

А да тренирате синглтаскинг?

Ако сте од оние кои во даден момент додека работат некоја работа сакаат да сработат и милион други пропратни работи (кобајаги праат мултитаскинг, а на крај не сработуваат ништо), можеби е време малку да оладите и да почнете да се тренирате на синглтаскинг, просто речено, сработување на работите една по една без мешање на твитови, фејсбуци, комшиски муабети по телефон и пробување на слични скаламуции..

24 Јуни 2014

За авторот