Наслов

Ултимативен фит предизвик Караџица - видео

Вториот полуфинален натпревар на ултимативниот фит предизвик со Allga San и Елена Бубало помина во вжештена вежбачка атмосфера и неизвесна борба за финале до последниот момент!

Физичката и психичката спремност на Даница Митаковска, Ана Марија Трајковска, Моника Габерова, Филип Стојановски, Христијан Пејковски и Славчо Утковски, ги одвои од останатите и им обезбеди пласман во финалниот натпревар! Честитки 💪

28 Јуни 2019

За авторот