таг / житарка

Иако главна состојка во комерцијалната храна за папагали, оваа житарка стои рамо до рамо со било која друга по својата нутритивна вредност, а во некој сегменти дури и отскокнува. Ова се неколку причини зошто да јадете повеќе просо...

Ова е главната состојка помешана со малку мед во колаче наречено dulce de alegría (колаче за среќа). Освен насмевки на лицата, ова е состојка и за среќни стомаци.

Извлечена од подножјето на Андите, провлечена низ целата историјата, за денес да се смета за храна на иднината.

FB Препораки