таг / wizzair скопски маратон

ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА ГОЦЕ ДА ГО ИСТРЧА СВОЈОТ ЖИВОТЕН МАРАТОН!

Во 2017 година промотoрки на Виз Ер Скопскиот маратон ќе бидат трите сестри близначки од Естонија, Леила, Лина и Лили Луик. 

Летото полека завршува и веќе сигурно размислувате која ќе биде ваша следна трка. Доколку сè уште не сте одлучиле ние сакаме да ви препорачаме неколку трки.

FB Препораки