таг / второ издание

Во фантастични временски услови, пријателска и позитивна атмосфера и со учество на околу 400 тркачи од 20 држави, вчера на падините на Водно и кањонот Матка се одржа второто издание на трката во планинско трчање „Водно Матка Треил Маратон".

Од 23-25 септември, во Хотел Александар Палас, по втор пат ќе се одржи најголемиот интерактивен настан за ЗДРАВ ЖИВОТЕН СТИЛ.

На нов и дефинитивно посвеж датум, во прекрасна природа, со малку измената и подолга патека и со бројка од 95 учесници од сите возрасни категории викендов успешно се одржа второто издание на Момата Рок Треил. Единствено што не се менува е стројната и убава „Мома” која плени со нејзиниот поглед насочен кон Пелагонија.

FB Препораки