таг / втор дел

Ќе ви треба нешто опрема, но можете лесно да ја набавите, да импровизирате или пак да ја искористите постоечката во фитнес центрите.

Некако успеавме да собереме што повеќе правила за улични игри и да ги документираме во нашата база. На вам е редот да ги испечатите и да ги повторите со вашето дете, а уште поубаво би било децата да си се вратат на улиците со оваа oldschool конципирана забава и дружење.

FB Препораки